Hoʻomaikaʻi|Ua lanakila ʻo Fuzhou Rixing Aquatic Food Co., Ltd. i ka makana ʻeono o ke aupuni ʻo Fuzhou!

Ma ka lā 6 o Dekemaba, ua hoʻolaha ke Aupuni ʻo Fuzhou i ka papa inoa o ka poʻe lanakila ʻo 'Sixth Fuzhou Government Quality Award', e hōʻike ana ʻo Fuzhou Rixing Aquatic Food Co., Ltd.

Ua hāʻawi ʻia ʻo Fuzhou Rixing Aquatic Food Co., Ltd. i ka 'Sixth Fuzhou Government Quality Award' no kāna mau hopena hoʻokele maikaʻi loa, nā pōmaikaʻi koʻikoʻi i loko o ke kaulahao ʻoihana holoʻokoʻa o ka mariculture, R&D, hana, kūʻai aku i nā hoʻoholo hoʻokele hihiʻo, ʻike nui i ka ʻepekema a ʻenehana hou, hōʻoia ʻōnaehana piha a me ka hoʻokūkū koʻikoʻi o ka brand!

w1

* ʻO ka Fuzhou Government Quality Award ka hanohano kiʻekiʻe loa ma ka ʻoihana waiwai o Fuzhou City, kahi i hoʻohana ʻia no ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā ʻoihana like ʻole a i ʻole nā ​​​​hui i hāʻawi koʻikoʻi i ka hoʻokele waiwai a me ka hoʻomohala ʻana o Fuzhou ma o ka hoʻokō ʻana i ka hoʻokele hana maikaʻi loa i ka ʻoihana waiwai. , me nā pōmaikaʻi waiwai nui a me ka pilikanaka, a me ka hana benchmarking.I kēlā me kēia ʻelua makahiki, ʻaʻole e ʻoi aku ka nui o nā makana ma mua o 5.


Ka manawa hoʻouna: Dec-14-2022